vineri, 10 iulie 2009

Jon minus Kate plus 8




Zilele trecute, sau mai degraba noptile trecute, stind de vorba cu un prieten pe la 2 A.M, usor rupti de oboseala, intorcindu-ne de la un fotbal cu baietii, imi spune tangential la discutia noastra despre copii "Stii ca divorteaza Jon si Kate, nu?" "Nu!" ii raspund sincer surprins.

Ulterior am citit pe net despre povestea lor si m-am intristat.
Am urmarit citeva luni bune showul asta pe Discovery Travel and Living si chiar mi-a placut. Cel putin la inceput. Pe vreme aia Adan inca nu se nascuse si ne interesa sa vedem cum isi cresc altii copii si ce am putea invata. Si adevarul e ca de multe ori am spus "E faina ideea asta. Ar trebui sa incercam si noi sa facem asa cu copiii nostri." Ne regaseam in multe reactii ale lor, si aveam impresia uneori ca semanam.

Apoi a venit Adan si o perioada n-am mai avut timp sa ne uitam, iar dupa o vreme mi-am dat seama ca nu mai imi place sa ma uit, pentru ca nu imi placea de Kate. Mi se parea ca se poarta foarta urit cu Jon si ca el inghite destul de multe din partea ei.
Emisiunea lor devenise prea reality show si nu mai era atit de mult despre copii. Iar pe mine asta ma interesa.

Facind televiziune stiu ce inseamna o echipa de filmare in casa, in viata cuiva, si sint absolut convins ca dupa o vreme oamenii nu mai reusesc sa fie sinceri si ei insisi in fata camerelor. Cred ca ceea ce a dus la o relatie proasta intre Jon si Kate a fost pur si simplu expunerea prea mare pe care au avut-o si lipsa intimitatii.

Se prea poate ca el sa o fi inselat pe ea, sau whatever... toate astea nu sint decit efecte, nicidecum cauza divortului lor. La asa ceva se ajunge din lipsa de intimitate in relatie.

Si bineinteles ca mai e si problema banilor. Se pare ca intr-adevar e foarte greu sa ramii fidel unor principii sanatoase de viata atunci cind incepi sa ai foarte multi bani. Daca ar fi oprit emisiunea acum 1-2 ani nu cred ca acum ar fi ajuns aici. Insa cred ca atractia banilor cistigati a fost mult mai mare.

Pacat. Pina la urma ramin 8 copii care n-au avut o viata normala pina acum si nu vor avea o viata normala nici de acum incolo, crescind fara un parinte.

Oare de ce nu inteleg oamenii mari ca cei mici au mai multa nevoie de dragoste, afectiune si timp petrecut cu parintii decit de case mari, haine de la GAP sau publicitate pe tv?


41 de comentarii:

  1. si eu ma uitam la ei, si o vedeam pe ea purtandu-se urat, dar si frumos. Problema lor a fost ca trebuia sa se limitreze la cele doua, pt ca o data cu inmultirea lor si stresul a crescut si oricat de constient ai fi ca nu tre' sa tipi anumite cerinte sau probleme n-o sa-ti aduci aminte atunci cand va fi cazul sa n-o faci. Eu cred ca s-ar fi despartit cu sau fara emisiune, pacat totusi...

    RăspundețiȘtergere
  2. la inceput pareau foarte normali la cap si, cum am spus, aveau principii faine dupa care isi cresteau copiii. chiar si asa, multi fiind, cred ca le era bine. cred in continuare ca nu se desparteau daca renuntau din timp la expunere media.
    we'll never know...

    RăspundețiȘtergere
  3. Absurd....nu din cauza lui Kate s-au despartit...Unii oameni divorteaza pentru ca pur si simplu nu se mai inteleg....Aceasta situatie este si in cazul lui jon si al lui kate...copii cred ca se simt bine langa kate si duc o viata sanatoasa si plina de bucurii...in plus jon ii viziteaza si nu va uita de ei niciodata....asta a fost soarta lor...sa se desparta...mie imi plac copii si cred ca poate sa aiba grija de 8 copii.....apropo mie imi place se hannah si de leah....

    RăspundețiȘtergere
  4. O fi absurd, dar eu nu am spus ca s-au despartit din cauza ei. Am spus ca mie nu imi placea cum se purta ea cu el, dar asta e altceva. Cred ca s-au despratit pentru ca nu s-au mai inteles. Din varii motive, la baza carora cred ca e lipsa intimtatii.
    Despre cit de bine vor creste copiii aia cu parintii divortati... permite-mi te rog sa am rezervele mele. Am crescut intr-o familie dezbinata. Stiu prea bine ce ramine in urma unui divort.
    Si mie imi placea de Hannah... si de "profesor".

    RăspundețiȘtergere
  5. avand in vedere ca la noi se difuzeaza numai seriile 1-4, inca imi place show-ul. la seria 5 nu stiu daca o sa ma mai uit, ce sa zic...
    am vazut niste interviuri cu jon si kate pe net, si am observat (mai ales la kate) ca repeta incontinuu sintagma "vreau ce e mai bun pentru copiii mei". ok, poate zic asta si ca sa nu dea prea multe detalii, dar nu credeti ca e cam robotica? nu zic ca nu e greu cu 8 copii, nu zic ca nu au avut grija de ei, dar...
    ce se va intampla cu copiii? cand vor fi adolescenti sau adulti, ce or sa vada? amintiri placute pana pe la 4, respectiv 8 ani, dar dupa aceea?

    RăspundețiȘtergere
  6. mie tare imi place si de jon si de kate, si de toti copii.si ce daca s-au despartit, asta e problema lor nu n-avem cum sa ne bagam.si eu cand aveam 5ani parintii mei s-au despartit, si???sunt normala nu am nici o problema si am 23 de ani.mie imi place de Aaden si de Hannah

    RăspundețiȘtergere
  7. ce e drept se cam observa ca cei doi se inteleg bine dar nu indeajuns si se faceau multe compromisuri care pana la final nu au mai putut fi facute.fiecare om merita sa fie fericit si daca ei asa isi gasesc fericirea adica separat e cel mai bun lucru pe care pot sa-l faca.o situatie nu prea placuta atat pentru ei kt si pentru copii dar cum ar va fi va fi bine..sa fie optimisti cu totii intotdeauna!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am urmarit ( si inca urmaresc ) cu foarte mult interes minunata "poveste de viata " a celor 10 personaje. Intradevar kate este mai severa si mai " cu capul pe umeri " dar intr-o casnicie trebuie ca unul sa fie mai tolerant si celalalt mai " mana forte" Imi plac toti copiii cu exceptia lui Mady.Am impresia ca lui Kate nu i se ofera prea multa tandrete din patrea lui jon ( sau poate din cauza lipsei de intimitate ) In orice caz regret foarte mult aceasta ruptura produsa in sfera perfecta care o reprezenta fam Goselin,

    RăspundețiȘtergere
  9. astazi am aflat si eu :( nu prea inteleg de ce Kate e cea mai criticata. mie imi place de ea foarte mult .... in fine. am citit si cateva comentarii de peste ocean si majoritatea sunt de parere ca Jon este de vina. si eu cred acelasi lucru ... e prea distant, prea rece si foarte putin romantic ... am vazut in mai multe emisiuni ca , Kate se ruga de el sa o sarute... jenant

    RăspundețiȘtergere
  10. daca eu ma purtam macar pe jumatate asa urit cu sotul meu aveam deja achii umflati.Cum sa-i spui in direct ca nu vorbeste corect sawu ca rasufla prea tare linga urechea ei?Sotii vostri ar inghitii asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  11. pai imi pare rau daca tu asa gandesti. intr-un cuvant sotul tau e violent... suntem in 2009. nu crezi ca ar trebui sa avem un sot langa noi, caruia sa ii spunem tot ce gandim, chiar daca nu este intotdeauna placut, fara sa ne fie frica ca ne umfla ochii? adica nu stiu... fiecare cu alegerea ei... mult noroc...

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca anonimul din 18 octombrie se referea la faptul de a spune anumite lucruri despre sotul/sotia in public, ceea ce in cazul lor inseamna in fata camerei. Lucru care si mie mi se parea cel putin injositor pentru el, si spunea destul de multe cred despre caracterul ei. Sau mai bine spus despre cit de mult il pretuia. Cind tii la cineva nu ii arati tuturor cu degetul toate greselile, defectele sau lucrurile care nu iti plac tie la el. Astea tin de intimitatea cuplului, pe care, cum am spus... nu cred ca au avut-o, sau au pierdut-o odata cu emisiunea asta.
    De multe ori si in multe aspecte avea o atitudine de superioritate si il cam lua peste picior (palme, suturi, corecturi in timplul interviului, care mereu se traduceau prin "esti prost! nici sa vb corect nu stii!", si alte lucruri care pe mine cel putin m-ar fi deranjat foarte foarte tare daca sotia mea le-ar fi facut in fata altor oameni). Nu i-as fi umflat ochii, dar cred ca am fi avut discutii serioase cu privire la relatia noastra. Nu ai cum sa iubesti o persoana pe care nu o respecti mai intii.

    RăspundețiȘtergere
  13. pt anonimul din 26 octambrie.Trebuie sa lamurim un lucru.Sotul meu nu este deloc violent.Este chiar cel mai bun barbat dupa cum spun femeile din sat.Nu ma bate decit odata pe luna cind ia salariul si merge si el la birt cu baietii si vine beat acasa,dar pe mine nu ma deranjeaza.Celelalte femei iau bataie mult mai des.La noi asa este in toate casele si ma mir sa aud ca in alte locuri este altfel.Asa a fost si la mama si la bunica si la soacra mea cu care stau eu acuma.

    RăspundețiȘtergere
  14. sa iei bataie de la sot nu e deloc normal! o fi o traditie la voi in neam, in sat, dar asta nu inseamna ca e ceva firesc. Eu as fugi mancand pamantul!

    RăspundețiȘtergere
  15. mie imi plac amandoi si cred ca amandoi sunde vina pentru aceasta ruptura...nu au mai avut intimitate sau s-au obisnuit cu camerele si atunci spun ce au pe suflet fara sa stea pa ganduri..mie jon mi se pare rece si fara prea multa tandrete..inteleg ca au 8 copii dar cum ea a spus in episodul cu excursia de ziua lui ca trebuie sa aiba si ei putina liberate si sa simta iubirea el nu e prea genu..desi ea e cu capul p umeri si ea ia deciziile ea e si romantica deseori am vazut cum il alinta si-l pupa pe cand de la el nu am vazut niciodata gesturi din astea nici macar de ziua indragostitilor..probabil s-a saturat si ea si el probabil nu-i place ca ea e genul autoritara..oricum pacat de copii ar trebui sa opreasca emisiunea si sa incerce sa-si aminteasca ce i-a unit la inceput si sa incerce sa se impace..poate ca ar resui daca n-ar mai fi sun lumina reflectoarelor...cat despre bataie nu sunt deacor nici odata p an nici odata pe luna deloc

    RăspundețiȘtergere
  16. imi cer scuze pentru greseli dar am scris repede

    RăspundețiȘtergere
  17. ea, mult prea autoritara si ''cocos'' in casa in ciuda faptului ca au 8 copii.Mai mult vina ei

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu cred k in primul rand ar trebui sa discutam despre copii deoarece ei sunt cei care sufera cel mai mult.In acest divort ei sunt cei care au de suferit.8 copii sunt o responsabilitate foarte mare si este foarte greu sa ii cresti singur.Parerea mea este k amandoi au fost de vina Kate k este prea autoritata cu jon si pt k cateodata ii vorbeste urat si Jon pt ka el nu este deloc tandru si eu cred k nu prea are grija de copii.Mare pacat ku acest divort.Si eu am 1 frate si parintii mei sunt pe punctul de a divorta dar un lucru pe care mi la spus mama a fost "O SA FIE FOARTE GREU FARA TATAL VOSTRU" si chiar asa si e nu poti sa cresti singur<singura * copii

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna eu sunt raluca si am 12 ani nu stiu daca e prea putin ca sa ma uit la aceasta emisiune. De fiecare data cand vad episoadele mai vechi si vad ca inainte sau inteles super imi viner sa PLANG. Va rog nu puteti fac esa apara si episoade mai noi sa vad despre ce e vorba! Va Multumesc din suflet daca ati putea aranja sa se deruleze si episoade mai noi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Scuze pt greseli sper sa intelegeti! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Raluca, din pacate nu am cum sa fac sa se difuzeze episoade mai noi si la noi. Probabil ca poti gasi ceva pe internet dar nu sint sigur. Si probabil ca esti prea mica sa te invat "ilegalitati" gen torrente... Probabil. Insa din cite stiu eu, acum emisiunea e continuata doar de Kate. Nu stiu daca Jon mai apare in vreun fel, insa pentru mine nici nu mai conteaza. Nu mai are nimic a face cu ceea ce era la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna,am 22 de ani si s o fana inraita a acestei emisiuni, ma uit aproape zilnic, cu toate ca acum sunt doar reluari!Ma uit si ma minunez de cum reusesc acesti parinti sa-si educe cei opt copii si sa ii disciplineze! E lucru mare sa iesi cu opt copii de trei si sapte ani,sa iei masa in oras, iar ei sa stea linistiti pe scaun si sa manance frumos cu tacamuri! La noi in tara, mamele nu reusesc aceasta performanta nici macar cu un singur copil sau doi! Care o fi cauza???? Stau si ma gandesc uneori ca daca acesti copii s-ar fi nascut intr-un sat din Romania, ar fi crescut pe ulita, murdari, desculti, iar uneori poate si flamanzi (asta e realitatea), nimeni nu s-ar fi ocupat de educatia lor in acest mod.Ce inseamna sa te nasti in locul potrivit! Felicitari parintilor, in special lui Kate, sa recunoastem!

    RăspundețiȘtergere
  23. cum sa iei bataie de la sotul tau, si sa te mai si lauzi cu chestia asta..."doar o data pe luna", nu stiu cum e acolo in sat, dar te rog nu mai accepta asa ceva, nu e normal sa te bata chiar daca esti pe primul loc in sat la "cine ia cea mai putina bataie"...
    in legatura cu jon&kate chiar imi pare rau ca s-au despartit, nu ma gandeam ca se va intampla asa, chiar daca era de asteptat deoarece s-au expus prea mult

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna, nu pot sa ma abtin sa nu comentez de mesajul cu bataia de la sot o data pe luna!!Cred ca cea care a scris,sau cel care a scris a facut misto de noi....cum sa spui ca e ceva normal...Auzi, spune ca la ei akolo(in sat) e la fel in toate casele si ca se mira ca in alte locuri e altfel!Imi dau seama atunci cam in cate alte locuri a mai fost femeia asta......cred ca cel mai departe , in satul vecin...!

    RăspundețiȘtergere
  25. este banal erau un cuplu fericit nu pot sa cred e incredibil pacat de copii erau fericiti cu parintii lor

    RăspundețiȘtergere
  26. imi place emisiunea,imi pare rau pentru copiii, pana la urma prea multa celebritate strica, nu dau vina pe nici unul din ei, totusi Kate am vazut ca de multe ori s-a comportat urat cu el si e mai autoritara iar el poate nu e genul romantic dar banuiesc ca e satul sa fie filmat si parea satul si de comportamentul ei...
    si bineinteles eu cred ca o mare parte din vina o are acest reality show, cat la %poti fi tu cand stii ca o lume intreaga te urmareste? acest reality show i=a schimbat...

    RăspundețiȘtergere
  27. nu mai dati cu totii vina pe acest reality show si nu mai spuneti ca daca ar fi renuntat la el nu s-ar fi despartit, pt. ei castiga destul de multi bani din acest reality show, bani care daca le-ar fi lipsit pana acum, copiii nu ar fi dus o viata atat de frumoasa ca pana acum. Si, pana la urma, ce e intre ei...intre ei va ramane, dar copiii nu vor fi afectati cu nimic datorita despartirii. Deci, asta e, ce a fost... a fost, nu mai este nevoie sa comentam, de ce?, a cui e vina sau ca unu e intr-un fel, iar altul in alt fel. Ar fi bine ca Jon si Kate sa treaca peste asta si sa aiba in continuare grija de copiii, iar jon chiar daca nu ii va vedea zilnic
    cand ii va vizita sa le ofere atentia cuvenita

    RăspundețiȘtergere
  28. @ultimul anonim: daca tu crezi ca despartirea parintilor nu ii va afecta cu mimic pe copii, te inseli foarte foarte tare. De fapt nu imi dau seama cum poti spune asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  29. Am aflat din apcat cam tarziu despre acest lucru.Dar nu e regizat nimic. Ei au vrut sa le arate oamenilor cum au ei viata cu sextupleti si cu 2 gemene.
    Hmm ... cred ca era evident sa se desparta.Sunt 8 copii de care din punctul meu de vedere Kate avea in marea parte grija de ei.Jon era trela-lela pe unde apuca si el.O respect pe Kate in tot ceea ce face.
    Cat despre divort este real.A avut loc in data de 22 iunie 2009,Procesul a avut loc din cate stiu in Pennsylvania.
    Cat despre lucrul acesta ""E faina ideea asta. Ar trebui sa incercam si noi sa facem asa cu copiii nostri."
    E cel mai stupid lucru pe care l-am citit verodata :)
    Intr-un final tinand cont ca sunt despartiti de 1 an sper ca jon si kate sa se impace macar din motivul copiilor.Daca vor sa faca cum e mai bine pentru ei (cum spun si jon si kate) atunci eu consider ca cea mai buna modalitate este sa se impace...
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  30. buna.sunt dany
    urmaream cu mult interes si nu scapam nici un episod ..il admiram pe jon cata dragoste si daruire acorda fiecarui copil in parte.
    Am fost surprinsa cand am aflat ca s-au despartit..
    E drept ca uneori kate era mai critica si rece,dar ii dau dreptate ..dupa o zi de stat cu cei 8 copii inca a rezistat psihic.
    Nu stiu exact a caruia este vina..dar daca se vor impaca ,sfatul meu (daca conteaza)..este sa renunte definitiv la emisiune,va fi bine atat pentru ei ca si cuplu cat si pentru formarea personalitatii copiilor.(e varsta cand apar fitele de vedete).
    Numai urmaresc cu interes ..fara jon nu are farmec.acum e numai kate plus 8.pacat sper sa se impace!

    RăspundețiȘtergere
  31. astept sa se impace pt k sufera kate si copii

    RăspundețiȘtergere
  32. Oricate comentarii faceti cu privire la faptul ca Kate se purta rau cu John sau invers.. sunt niste comentarii care nu au nici o baza logica, sunt pline de imaturitate. Se stie foarte bine ca atunci cand sunt multi copii intr-o familie exista si un stres foarte mare..indiferent de cati bani au, indiferent ca au dobandit sau nu vedetism...exista stresul psihologic de a avea 8 copii si de a avea grija de toti...Este in natura oricarei fiinte umane..Boala secolului este stresul.. cum ar fi sa inmultim de 8 ori stresul obisnuit pe care il are orice om indiferent de cati bani are!!!?! Doar stiti ca si oamenii plini de bani sunt stresati..iar daca nu mai interesati-va.Rata unui divort asa cum spunea si Kate este de cel putin 3 ori mai mare decat in cazul unui cuplu cu 2 copii.... Sincer nu mai judecati pe baza principiilor voastre de oameni cu cel mult 4 copii..daca nu aveti puterea de a intelege ce inseamna sa ai 8 copii..mai bine abtineti-va!

    RăspundețiȘtergere
  33. Da am urmarit si eu serialul.Si eu cred ca publicitatea excesiva lipsa intimitatii si multe altele au dus la despartire.Si asa au 8 copii .E greu de crsecut unul.Se observa mai ales pe Kate ca era stresata si mereu se enerva si mereu ii reteza vorba sotului sau il critica in fata camerei.S-au inhamat la prea mult si din asta copii o sa sufere foarte tare.Eu am lucrat in televiziune si e groaznic cateodata se filmeaza cate 10 ore pentru acea jumatate de ora de reality show.Eu nu am vazut acei copii sa duca o viata normala sa iasa cu prietenii sau colegi de scoala.Dar lacomia umana de multe ori isi spune cuvantul , la fel si mentalitatea cu sa ajung vedeta nu conteaza cum bag si copii la mijloc numai sa ma vada o tara.Copii merita tot ce e mai bun nu mascarici si sursa de bani pentru niste parinti inconstienti si insetati dupa audienta.Si copii sunt stresati aveau toane , chiar Kate zicea.Uau sa ai toane la 5 ani ca un om matur.Cred ca a fost foarte obositor pentru ei.
    Orice s-ar intampla cu cei mari sper ca cei 8 micuti sa fie bine si sa creasca mari si sanatosi sa fie niste adulti reusiti.

    RăspundețiȘtergere
  34. Va scriu din perspectiva unei mamici cu gemeni. Copiii i-am crescut de la 5 luni singuri, fara ajutor din partea rudelor, fara bona. Avem confort financiar satisfacator, sotul este un om deosebit, nu este violent, nu bea, nu fumeaza, amandoi am facut arte martiale din adolescenta (am scris asta ca sa intelegeti ca avem capacitatea de a ne controla trairile intr-o masura mai mare), eu nu am fost nevoita sa merg la serviciu, am putut sta acasa cu copiii...Si totusi, 2 copii veniti deodata (cred ca este si cazul celor care au copii cu diferenta de varsta foarte mica) induce o stare de stress sporita in familie. Este greu de explicat si greu de inteles pentru cei care nu au copii sau i-au crescut cu ajutor. Nu ma plang nici o secunda, dar va spun ca inteleg toate trairile lor, Jon si Kate, pentru ca le-am trait si noi, muuult diminuate. Imi aduc aminte un episod cand erau bolnavi copiii si varsau aproape toti cei mici. Spunea ca nici nu mai are paturi, pleduri etc. Este totul la spalat. Fara emisiunea asta nu cred ca ar fi avut parte de atata ajutor si nici nu stiu cum ar fi reusit sa ofere conditii bune de trai copiilor. Poate in U.S. sunt sprijiniti de catre stat, oricum multe "parale" face ajutorul primit in casa. Tot Kate spunea ca au persoane care vin si le sorteaza hainele, le impaturesc, le calca, le pun in sifoneir. Ma rog, sunt f. multe de spus.
    Cert e ca stresul de a avea atatia copii a dus la despartire. Pentru ca noi, desi stam singuri intr-un apartament mare, numai chef de intimitate nu am avut un timp. Sotul muncea toata ziua, eu la fel, acasa. Desi nu s-a pus niciodata problema macar sa ne gandim la divort, am avut si noi momentele noastre f. grele cauzate de oboseala si stres. Ca dupa ce trecea momentul radeam si noi de ce am putut sa scoatem pe gura. Asta e!
    Abia dupa 2 ani ne-am "reintrat in ritm" sa spun asa. Acum copiii au 3 ani...Si e f. bine acum.
    In legatura cu doamna cu bataia...si eu cred ca a facut misto.

    RăspundețiȘtergere
  35. De ce vreti sa-i luati placerea femeii daca ei ii place sa fie batuta si se mai si lauda cu asta pe net ?!?
    Doamne, mare-i gradina Ta !!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Da cine ia pus sa faca 8 copii daca stiau ca nu au cum sa ii creasca?Daca erau in Romania erau muritori de foame.Sau erau ca rromi nostri de cerseau.Au avut un noroc urias cu acest reality show si ca traiesc in Sua.Astia nu ar trebui sa fie promovati la Tv ca modele .Lumea e de vina ca se uita la asa tampenii.Femeia aia nu s-a gandit ca poate muri oricand cu 6 in burta?Am si vazut burtoiu ei , era enorm.Ce model dau ei pentru oamenii de rand, tinerii mai ales ?Hai sa fac si eu 10 sa fac reality show sa iau bani .Halal parinti.Chinuie si copii cu filmatu lor pt niste amarati de dolari.Banii aia nu o sa le cumpere nimic moral la acei copii.Cu tot cu banii lor fug paparazzi dupa ei , nu pot bea si ei un suc linistiti.Voi astia de ziceti ca e bine cu acel show ca au bani etc, v-ar place sa aveti toti banii din lume dar sa nu va puteti bucura de intimitate ca vor sa va pozeze unii si la baie si la mare in costum de baie desi poate unii nu aratati extraordinar.Ati vrea sa va vada si vecinii si toti in ipostaze indecente in reviste ,sau cele care incalca intimitatea?Ia ganditi va nitel si analizati.Exista lucruri pe care nici un ban nu le poate cumpara.Dar asta e mentalitatea la noi.Lasa banu sa fie si sa ma stie toata tara ca sunt cel mai tare.Si daca esti cel mai tare si ai de aratat intregii tari ca ai 8 copii, asta e singura virute inseamna ca nu meriti acest loc pe pamant.Faci umbra de pomana.Si rromii ar trebui promovati daca e asa , ca si ei fac cate 10-12 puradei.

    RăspundețiȘtergere
  37. 8 copii nu e un lucru de glumă! Fără bani nu se poate,însă nici fără intimitate nu se poate. Cei doi nu prea aveau "merinde" de drum lung: ea era o femeie "de interior", lui îi plăceau activităţile în aer liber. În plus ea nici nu se sfiia să-şi arate lipsa de înţelegere şi chiar dispreţul pentru ceea ce îi plăcea lui.Ea avea vocaţie actoricească (îşi găsise împlinirea în ea), el nu.O femeie puternică şi egocentrică devine de la un timp o povară insuportabilă.Mă întreb care va fi fost lovitura cea mai grea: decizia lui Jon de a divorţa sau sfârşitul carierei de mamă-actriţă. Impresia mea este că a doua. Nu ştiu cum se va echilibra fără reflectoarele zilnice.

    RăspundețiȘtergere
  38. sincer,eu nu cred k este ea de vina pt k s-a gandit sa faca ce e mai bine pt copii.imi pare bine ca o sa continue sa filmeze si o sa putem sa vedem ce fac in continuare,dar orice ar fi eu le doresc successss.si eu am gemene si stiu cum este sa fi stresat,sfatul meu este sa nu bagam toate neregulile in seama si atunci pot sa spun ca si stresul se mai diminueaza.Nici o relatie nu este perfecta dar trebuie sa sti cand sa asculti si cand sa ignori.

    RăspundețiȘtergere
  39. revine de maine, de la ora 20.20

    RăspundețiȘtergere
  40. pt anonimul din 28 sept. daca te gandesti ca ei au avut la prima sarcina gemeni . si au zis sa mai incerce sa mai avem inca 1 , dar leau zis ca o sa aiba 6 , tu ce ai fi facut ? ai fi renuntat la sarcina ? sau teai fi simptit binecuvantat ca va dat Dumnezeu atatea suflete . cat despre show da este un venit , venit pe care poate nu si lar fi permis sa il aiba si cu ce sa isi creasca copii ca nu sunt 1-2 copii sunt 8. si nu cred ca iau catvia dolari . cred ca iau destul de multi bani pt asi permite tot ceea ce au . si stim cu toti cei care au un venit modest ca e greu sa cresti 1 copil in ziua de azi . dapai 8. care au necesitatile lor . cat despre john and kate. e pacat ca sau despartit copii vor suferi asta e sigur . nush cine e de vina dar se vede ca kate este capul familiei ea avea grija de copi . ii schimba ii imbraca le deadea sa manance calca , spala, inpatura . nu e usor . iar pe john lam vazut mai mult jucanduse cu copii . nu o prea ajuta pe kate . si nu am vazut nici un pik de afectiune pt kate . da si ea se comporta rau cu el , dar dupa parerea mea la un moment dat incepi sa te stresezi , sa fi obosita , sa nu mai poti . iar atunci sa fie langa tine un om cu o vorba buna si calda . pe care sa sti ca te poti baza . si dapa cate am inteles john ar fi inselato . ceea ce nu cred ca kate ar fi acceptat , ea sa fie casa cu copii iar el cu alta . pacat orcum pt copii

    RăspundețiȘtergere